Super trots op de spelers van Toneelgroep 'Ons Genoegen' te Blokzijl! Gisteren de première gehad en wat hebben we fantastische reacties gehad vanuit het publiek. 'Dit is schouwburg waardig' en 'Ik heb gehuild van het lachen!' 
 

Toneelvereniging ‘Ons genoegen’ Blokzijl speelt de voorstelling 'Lang & Gelukkig' op 11, 12 en 13 april 2019 aanvang 20.00 uur. Op zaterdag 13 april is er een extra voorstelling aanvang 15.00 uur. 
In dit hilarisch sprookje gaat niet alles zoals je gewend bent. Bekende zaken als; ‘Er was eens lang geleden’ en ‘Ze leefden nog lang en gelukkig’ gaan hier niet op. Assepoester wordt gekleineerd door haar boze stiefzussen Paris en Hilton en Prins van Oranje Nassaukaude wordt door zijn moeder uitgehuwelijkt. Maar niets is wat het lijkt! De gebroeders Grimm zouden zich in hun graf omdraaien als ze zien hoe Roodkapje op de boze Wolf valt. Alle ontwikkelingen komen tot een climax op het Grote Bal. Het publiek in de zaal hoeft alles behalve stil te zijn. Deze voorstelling is een formule voor een goede lach én er is ruimte voor actualiteit. 

Het stuk is geschreven door Don Duyns en geregisseerd door Ruth Appelo.
Slapstick, dubbelzinnigheden, hansworsterijen en liedjes op wijze van bekende hits; U kunt zich voorstellen, de spelers zijn op dreef! Het is een gevalletje van ‘Je had erbij moeten zijn!’. We hopen u op één van de voorstellingen te kunnen verwelkomen!
De voorverkoop van de kaarten kunt u vinden op www.onsgenoegen-blokzijl.nl. Bent u nieuwsgierig naar de personages? Volg ons op Facebook: ‘Toneelvereniging Ons Genoegen Blokzijl’.

Topics
Geen onderwerpen.