PRODUCTIE THEATERGROEP 8 t/m 12 jaar.

Sinds september (2018) heb ik de eer om aankomend schooljaar de productie theatergroep
8 t/m 12 jaar les te mogen geven. Deze cursus is bedoeld voor kinderen die talent hebben op het gebied van spel en graag optreden. Er worden per jaar minstens twee voorstellingen ingestudeerd die meerdere keren zullen worden gespeeld. Er is nog ruimte voor nieuwe leerlingen. Je bent van harte welkom. Geef je op via www.quintuskampen.nl.


In de zomervakantie ben ik druk op zoek gegaan naar opdrachtgevers, die het leuk zouden vinden dat deze groep een theatervoorstelling komen geven.
Aankomende zaterdag 13 oktober staat dan de eerste voorstelling gepland. De afgelopen weken hebben we hard gerepeteerd. Vanwege het korte tijdsbestek had ik van te voren het script al geschreven, waardoor de focus meer gelegd kon worden op personage verdieping, spelen voor de doelgroep kleuters en het samen creëren van de kostuums en het decor. Zo leuk om de verbeelding en fantasie te gebruiken van je spelers, want daardoor kom je misschien weer op hele leuke nieuwe ideeën.

De voorstelling 'De verjaardag van Ella het konijn' zal gespeeld worden op de 2de verdieping in de bibliotheek van Kampen. Deze voorstelling wordt gepresenteerd tijdens het grootste kinderboekenfeest van Nederland namelijk: de Kinderboekenweek 2018, met het thema VRIENDSCHAP.
Ella het konijn is bijna jarig en organiseert daarom een heel groot feest. Maar één dier in het bos wordt erg verdrietig. Hoe dat komt en hoe het afloopt? Kom dan kijken!